Sunt ediția pe București a celui mai important concurs de arte pentru liceenii din România. Am două secțiuni: Poezie și Fotografie. Strâng în jurul meu cei mai cunoscuți și apreciați profesioniști din aceste domenii pentru a evalua și aprecia miile de creații încredințate mie de adolescenții români. Le ofer prilejul să participe la workshop-uri în care să învețe, să se cunoască, să schimbe idei. Și celor mai talentați le ofer cele mai mari premii care se dau la vreo competiție pentru amatori.

Este al doilea an în care mă adresez doar liceenilor din București. Prin tot ce-am făcut, m-am oferit și am reușit să fiu printre (prea) puţinele spaţii de afirmare a valorii, în care tinerii se pot exprima, pot comunica, pot fi recunoscuţi şi înţeleşi.

În cei 17 ani ai ediției naționale am cunoscut peste 25.000 de astfel de tineri frumoși și talentați. Le-am apreciat creațiile și i-am ajutat să le împărtășească celorlalți. I-am încurajat să nu-și abandoneze pasiunile atunci când vor crește. I-am urmărit pe mulți cum, stimulați de rezultatele întâlnirii cu mine, au decis să scrie, să joace teatru, să regizeze, să facă fotografii în mod profesionist.

Sunt LicArt B și te aștept să ne cunoaștem!