Sunt singurul concurs de arte pentru liceenii din România. Am două secțiuni: Poezie și Fotografie. În fiecare an strâng în jurul meu cei mai cunoscuți și apreciați profesioniști din aceste două domenii pentru a evalua și aprecia miile de creații încredințate mie de adolescenții români. Pe cei mai buni dintre ei îi iau cu mine într-o Tabără de Creație în care să învețe, să se cunoască, să se distreze. Și celor mai talentați le ofer cele mai mari premii care se dau la vreo competiție pentru amatori.

Împlinesc 19 ani, ceea ce e surprinzător, dată fiind realitatea românească. Nu mi-am imaginat niciodată că voi ajunge la această vârstă înaintată. Mai ales că, de-a lungul timpului am găsit mulți oameni cu suflet mare, dar prea puțini cu bani, dornici să mă ajute. Dar am supraviețuit și mă încăpățânez s-o fac atât timp cât cred că e nevoie de mine. Prin tot ce-am făcut, m-am oferit și am reușit să fiu printre (prea) puţinele spaţii de afirmare a valorii, în care tinerii se pot exprima, pot comunica, pot fi recunoscuţi şi înţeleşi.

Am cunoscut peste 25.000 de astfel de tineri frumoși și talentați. Le-am apreciat creațiile și i-am ajutat să le împărtășească celorlalți. I-am încurajat să nu-și abandoneze pasiunile atunci când vor crește. I-am urmărit pe mulți cum, stimulați de rezultatele întâlnirii cu mine, au decis să scrie, să joace teatru, să regizeze, să facă fotografii în mod profesionist.

Sunt LicArt și te aștept să ne cunoaștem!