Modalități de a obține bonusuri constând în creații suplimentare


  • Postează pe pagina ta de facebook (pe wall) fotografia pe care o poți descărca aici și marcheaz-o cu hastagul #LicArt19. Trimite apoi pe mail linkul către postare. Acest bonus se poate obține oricând pe parcursul concursului, dar doar o singură dată!

  • Downloadează de aici afișul LicArt, printează-l și postează-l la loc vizibil în liceul tau. Fă-i o fotografie și trimite-ne-o pe mail, împreună cu numele tau și al liceului. Primești două bonusuri pentru asta!

  • Sharuiește pe facebook creațiile înscrise de tine SĂPTAMÂNA TRECUTĂ, direct din paginile site-ului LicArt, împreună cu hastagul #LicArt19. La finalul fiecărei săptămâni se acorda 4 bonusuri pentru primele creații clasate ca număr de like-uri.

  • Dacă te numeri printre semifinaliști, postează pe pagina ta de facebook (pe wall) fotografia pe care o poți descărca aici și marcheaz-o cu hastagul #LicArt19. Acest bonus se poate obține doar în săptămâna de după anunțarea semifinaliștilor printre care te numeri. Se acordă un singur bonus/semifinalist/săptămână, indiferent câte creații ai avut semifinaliste în acea săptămână.


Bonusurile pot fi folosite în orice moment până la sfârșitul concursului, la oricare dintre secțiuni/categorii, dar după confirmarea lor de către noi.